huja

pipowagens

Uw specialist in het bouwen van pipowagens

wie zijn wij

De naam zegt het natuurlijk al, wij bouwen pipowagens. Wij staan voor u klaar om uw droom werkelijkheid te maken. Uiteraard zijn onze wagens veelal te bewonderen op campings, maar daar houden de mogelijkheden niet op. Denk eens aan extra ruimte als atelier, winkel of als buitenschoolse ruimte in het onderwijs!

Noem het maar op, en het is mogelijk.

de mogelijkheden

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel wagens. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat maakt het dan ook moeilijk om met vaste prijzen te werken. Wel kunnen we u alvast een idee geven wat er mogelijk is.

De wagens zijn er in drie verschillende breedtes, 2,26m, 2,46m, en 2,66m aan buitenmaten. Aan de binnenkant blijft er dan een leefruimte over van 2,02m, 2,22m of 2,42m.

De stahoogte aan de lange zijde, onder het dak is 2,10m.

Verder gebruiken wij een nieuw laag onderstel van ca. 68cm hoog.

Daarna word de wagen opgebouwd met aan de buitenkant geïmpregneerd grenen hout en aan de binnenkant grenen hout met een profiel.

Voor de afwerking aan de binnenkant kan er gekozen worden voor lambrisering met daarboven een behangetje, geheel naar eigen smaak. Ook kunnen we Laminaat of parket voor u leggen. En om het helemaal af te maken kan er zelfs een keukenblok of bed geplaatst worden.

De deuren en kozijnen zijn van Meranti hardhout. Of u kunt kiezen voor kunststof kozijnen. We gebruiken dubbelglas HR++

De wagen wordt goed geïsoleerd onder het dak, tussen de spanten, onder de vloer en rondom de wanden. Zo wordt onze wanddikte zo’n 12cm, waarvan 7cm steenwol. Zo is de wagen goed bestand tegen weersomstandigheden.

En helemaal onmisbaar in deze tijd, stroom! Daarom plaatsen dubbele stopcontacten.

De wagens worden standaard in de grondverf afgeleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om tegen een meerprijs deze geheel naar eigen wens te laten schilderen.

Kortom, er zijn enorm veel opties.

levering

Met onze eigen vrachtauto kunnen wij zelf uw wagen afleveren in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

contact

Wilt u nou ook zo’n mooie wagen? Heeft u ideeën die u alvast wil bespreken, of komt u er nog niet helemaal uit? Wij zijn altijd te bereiken via de telefoon. Of u kunt een bericht achterlaten via ons contact formulier hieronder.

Ook bent u van harte welkom in onze werkplaats om samen te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

HUJA Pipowagen
Huub en Janna Pieper
Sprietstraat 25
8471GP Wolvega
Telefoon  +31654314762
Mail h.e.pieper@home.nl

Wij zijn ook te vinden op 

5 + 12 =