Een echte eyecatcher in uw woning

Uw badkamer hét paradepaardje in huis

Creëer uw eigen sfeer

Met welke tegel komt uw vloer, badkamer of keuken het beste tot zijn recht? Wij geven u graag advies. Met de nieuwste trends en ontwikkelingen creëert u uw eigen sfeer.

Altijd de nieuwste trends

Alma Tegelwerk heeft een ruime showroom in Kootstertille. Hier vindt u altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels. Wij kunnen u adviseren hoe de ruimte het beste is in te delen en de mogelijkheden bieden waarbij het het beste tot zijn recht komt.

onze projecten

Combinatie van design, innovatie en techniek.

Alma Tegelwerk levert kwalitatief hoogwaardig tegelwerk. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten, maar verrichten ook tegelwerk voor particulieren.

Onze Partners

Alma Tegelwerken verricht veel tegelprojecten in opdracht van onze partners, waaronder: Bouwgroep Dijkstra Draisma, Sportbedrijf Drachten en Kiwitz. 

Over Alma Tegelwerk Kootstertille

Alma Tegelwerk werkt door geheel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten, maar doen met evenveel plezier kleine projecten. Bij grote projecten wordt een nauwkeurige planning uitgewerkt waarin rekening wordt gehouden met de overige werkzaamheden die op het project plaatsvinden. Wanneer het voor een project beter uitkomt dat de werkzaamheden plaatsvinden op momenten dat er geen bezoekers zijn, dan werken we bijvoorbeeld ook ‘s avonds, ’s nachts of in het weekend.

Tevreden klanten

{

Hier kan een quote komen te staan van een tevreden klant of iemand waarmee je een fijne samenwerking hebt gehad.

- Tjitske Zijlstra

Address

Alma Tegelwerk
Alde Dyk 1-A
9288 XA Kootstertille

Bel ons

06 3090 01 66

Email ons

contact@mail.nl

1 + 10 =