Identiteit

Je bent uniek en hebt kwaliteiten en talenten die jou bijzonder maken. Deze kan ik samen met jou omzetten naar een unieke visuele identiteit. On- en offline branding. Van logo tot briefpapier, van autosticker tot banner en nog veel meer.

websites

Jouw online thuisbasis! Of dat nu een één-pagina website is of een uitgebreide webshop. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijke site die geschikt is voor alle platforms. Met een systeem waar je ook zélf mee uit de voeten kan.

illustratie

Praatjes vullen geen gaatjes, maar plaatjes wel! Heb je een mooi verhaal, vul dan die leegtes met bijpassende en aantrekkelijke beelden. Of op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand, of gewoon voor jezelf?

 

Bekijk hier meer voorbeelden!

patronen

Wil je een originele stof laten drukken die niemand anders heeft? Of misschien wil je producten verpakken in pakpapier matchend met je eigen huisstijl? Laat dan een naadloos passend patroon ontwerpen die je echt onderscheid!

contact

Heb je een vraag, heb je andere creatieve wensen of wil je een prijsindicatie aanvragen? Neem gerust contact op via het formulier en laat een beknopte samenvatting voor mij achter. Ik help je graag verder!

E. info@wolfbern.com

T. 06 8331 86 08 (mocht ik niet op kunnen nemen, laat dan een voicemail achter dan neem ik z.s.m. contact met u op)

©2022 WolfBern  |  privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | KVK 77532570